Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 • Post
  Topsolid DESIGN Een krachtig en intelligent tekenpakket dat eenvoudig is in gebruik. Tot 30 % tijdswinst vergeleken met traditionele CAD systemen. Een geïntegreerd PDM systeem voor het beheer van al je data. Een efficiënt beheer van grote assemblies. Dankzij zijn volledige nieuwe en herschreven architectuur, laat TopSolid 7 je toe verder te gaan dan traditionele CAD systemen. De nieuwe eenvoudige vormgeving en uitzonderlijke snelheid laten je toe makkelijk te ontwerpen en grote samenstellingen met vele duizenden onderdelen te creëren. Ontdek hier wat nieuw is in TopSolid.
  Read more →
 • Post
  Topsolid CAM Topsolid'CAM is een gebruiksvriendlijk CAD-CAM pakket om snel en efficient uw programma's te maken van 2D en 3D tekeningen dit voor zowel 3-assige,4 en 5-assig machines. Snelle programmatie voor uw freesmachines en multi-task machines (draai-freesmachines). TopSolid’Cam is vandaag erkend als één van de CAD/CAM software koplopers, dankzij de uitgebreide mogelijkheden: 2-assig frezen, 3-assig frezen, 4 en 5-assig continu frezen, 4 en 5-assig continu draaien, synchronisatie en complexe simulatie. Ontdek hier wat er nieuw is in TopSolid’Cam.
  Read more →
 • Post
  Topsolid WOOD Topsolidwood is een complete CAD/CAM oplossing door specifieke houtfuncties namelijk: Krachtig en parametrisch modelleren. Complete integratie tussen CAD en CAM. Hoge graad van personalisatie mogelijk. Zelfde interface voor hout, plaatmetaal, plastic. TopSolid’Wood is een geïntegreerde ontwerps-, productie- en beheer software, gespecialiseerd voor de houtindustrie. Het is een unieke CAD/CAM oplossing die de behoeften van ontwerpers, producenten en uitvoerders uit de houtnijverheid voldoet. Ontdek hier wat nieuw is in TopSolid’Wood.
  Read more →
 • Post
  PROTOTYPING 3D ULTRA SURFACES bvba levert ook extra services aan in PROTOTYPING via FDM technologie aan zeer commerciële prijzen . U levert een 3d file hierop wordt meteen de prijs berekend op voor hand en na goedkeuring wordt Uw 3d model opgebouwd in het materiaal ABS.
  Read more →
 • Post
  OPLEIDING 3D ULTRA SURFACES zorgt voor een zeer bedrijfsgerichte opleiding voor TOPSOLID dit in één van onze locaties of ter plaatse . De medewerkers van 3D ULTRA SURFACES volgen dan ook alle opleidingen in Frankrijk en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste nieuwigheden.
  Read more →
 • Post
  COMPUTERS en HARDWARE 3D ULTRA SURFACES is ook var dealer voor hardware en kan U dan ook de juiste hardware voorstellen voor het gebruik van TOPSOLID.
  Read more →